Fleur en Rex

Mijn naam is Rex (die grijze knapperd). En ik ben 5 jaar. Als een echte heer zorg ik voor mijn Fleur, zij is 7 jaar. Tussen ons, dat is echte Liefde. 🥰

We zorgen goed voor elkaar en verliezen elkaar eigenlijk niet uit het oog. Fleur is de nieuwsgierige van ons twee. Zij ontdekt van alles en ik? Ik doe gezellig met haar mee.

We komen er bij ons gastgezin achter dat kroelen en knuffelen iets is wat we de hele dag wel kunnen doen en wat we in het verleden heel erg tekort zijn gekomen.

We zijn aanhankelijk en vragen gerust om een aai over onze bol.

Fleur en ik kroelen ook veel samen en houden elkaar “schoon”.

Fleur is degene met flair en vindt het heerlijk om te douchen en geborsteld te worden. Ze blijft dan als een echte dame keurig staan. Ik ben wat minder ijdel, maar vindt zo af en toe wel een moment borstelen fijn. Overigens blijf ik wel rustig hoor. Want wat moet, dat moet. Dus gehoorzaam ik mijn baasje(s) wanneer dat verwacht wordt. Helaas zijn wij in het verleden geschoren geweest maar onze vachten beginnen alweer te groeien gelukkig. Nog even geduld en we worden vanzelf weer prachtige chows met de nodige aandacht.

Wandelen.. oh zo fijn om het gras aan onze pootjes te voelen en de wind in onze neus!

Door mijn kort(ere) pootjes moet ik dubbel zo veel bewegen dan Fleur en hobbel ik lekker achter haar aan.

We zijn allebei nog niet gecastreerd. Slapen doen we ook graag. Ik snurk dan gezellig tegen Fleur aan. Want lepeltje lepeltje liggen vinden we heerlijk.

Gekookte rijst met groenten en zalmolie vinden we een lekkere afwisseling met de brokjes. We hebben wel hypoallergeen voedsel nodig.

Kortom we zijn een rustig duo die graag voor elkaar en jou of jullie willen zorgen. We vinden een rustige omgeving heerlijk. We kunnen wel met kinderen die wat ouder zijn. Want die zijn wat rustiger en we hebben afgelopen jaren te veel drukte om ons heen gehad. Een tuin met veel wandelingen hebben we nodig. Dat maakt ons gelukkig.

Ben jij degene met ons gouden mandje? Vul je dan even dit formuliertje in ajb?

Fleur en ik worden alleen samen geplaatst, het zou onze harten breiken als we worden gescheiden.

Print Friendly, PDF & Email