Nala

Ik ben Nala een meisje van 8 jaar, gesteriliseerd en in perfecte conditie.

Mijn gezondheid is prima, ooit ben ik wel aan entropion geopereerd maar dat is allemaal in orde gekomen, verder mankeer ik niks.

Ik ben een energiek meisje en houd er erg van om er met mijn baasjes op uit te trekken, we gaan graag naar het bos, strand, in de boot op het water, you name it en ik ben erbij! In het bos loop ik altijd lekker los zodat ik kan rennen en springen.
Andere honden vind ik prima, pups wat minder want die vliegen me letterlijk teveel om de oren, maar een maatje lijkt me fijn.

Je ziet dat ik een makkelijke ben, alleen de poezen en het andere kleine spul is niks voor mij.

Ik ben echt een hele sociale chow, ben gewend aan mensen om mij heen en dat vind ik ook gezellig. Je kunt mij makkelijk meenemen naar een terrasje, ik vind dat heerlijk. Ben gewoon een beetje een aandachtsspons. Alleen zijn kan ik ook maar niet langer dan 4-6 uur, dat is echt wel de max voor mij, voor elke hond eigenlijk.

Verder ben ik vrij rustig thuis en als ik alleen ben dan slaap ik gewoon. Kleine kinderen ben ik niet gewend en ook al te oud voor, maar kinderen boven de 12 jaar zullen wel gaan.

De da’s zijn niet echt mijn vrienden moet ik eerlijk bekennen. Maar misschien heeft mijn nieuwe baasje wel een da waar ik mee overweg kan, je weet maar nooit he?

Een tuin zou fijn zijn want ik houd erg van in het gras liggen. In de auto gedraag ik mij voorbeeldig, kan dat goed en meestal betekent dat ook: we gaan leuke dingen doen.

Oke, nou dat was even over mij zelf.

Ben jij nou degene die denkt: ooh wat een leukerd, vul dan gewoon het formuliertje in he? Dan komt het allemaal goed.

Print Friendly, PDF & Email