Huisdierenverzekering

We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond of kat zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die we graag beantwoorden.
Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je hond, dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

PETSECUR. JOUW PLEZIER, SAMEN VERZEKERD
Als je hond of kat ziek is of een pootje breekt, dan wil je goed verzekerd zijn. Zonder gedoe met declaraties of dure premies. Daarom is er PetSecur.

Borg staan voor elkaar, lage premie, hoge uitkering
PetSecur heeft geen klanten, maar leden. Ieder baasje kan lid worden. Samen staan ze borg voor elkaar. Dat zie je terug in de lage premie en de hoogste uitkering van Nederland: tot wel € 6.000 per jaar. Dit is het allerhoogste bedrag van Nederland. Voor iedere hond of kat is er een passende polis. Je verzekering sluit je snel en eenvoudig af op
www.petsecur.nl/bereken-premie/.

Voor jou, als een van onze klanten, mogen we je een korting aanbieden op de verzekering van Petsecur. Schrijf je nu direct in op de website van Petsecur, vraag bij ons de kortingscode op en ontvang 5% korting op de hele premie gedurende het hele jaar.

Preventieve zorg meeverzekerd en je kiest zelf voor je eigen risico
Preventieve zorg als vaccinaties, ontwormen en ontvlooien is meeverzekerd. Daarnaast kies jezelf hoeveel eigen risico je jaarlijks wilt. Met een hoger eigen risico krijg je een nog lagere premie!

Voorkomen is beter dan genezen
PetSecur hoeft geen winst te maken en kijkt altijd naar het dier en baasje achter de polis. Die laatste kan veel zelf. Dierenarts en ambassadeur van PetSecur Piet Hellemans heeft daarom een gratis checklist samengesteld. Hiermee controleer je snel of je huisdier gezond is.

Heel binnenkort komt er een gratis verzekering voor 1 maand voor elke herplaatser!
Wil je daar gebruik van maken, informeer dan bij ons naar de voorwaarden.

De ledenservice helpt je graag
Als je vragen hebt over onze goede verzekeringen, kijk dan online. Maar als je liever even iemand wil spreken,
bel dan gerust naar 035-20 319 43.


De OHRA Huisdierenverzekering
OHRA biedt een huisdierenverzekering die je hond verzekert tegen medisch noodzakelijke kosten. De belangrijkste voordelen van de OHRA Huisdierenzekering op een rij:
* Verzekerd tegen medisch noodzakelijke kosten.
* Kies zelf je dierenarts
* Snel je geld terug.
* Gespecialiseerd team.
* Eenvoudig online declareren in Mijn OHRA.
* Alle rassen en kruisingen zijn welkom.
* Extra zekerheid door aanvullende dekkingen.
* Bepaal zelf de hoogte van je premie, kies hoeveel je vergoed wilt krijgen.
Op de website van OHRA vind je meer informatie. Hier kun je zelf de premie berekenen en sluit je de verzekering ook eenvoudig online af. Klik op de banner van OHRA op deze pagina voor meer informatie.
Extra voordeel!
Je krijgt als klant eenmalig € 10,- retour. Daarvoor sluit je een huisdierenverzekering af bij OHRA. Ga daarna naar www.ohra.nl/huisdieren-actie. Vul hier je gegevens in en vermeld onze naam in het formulier. OHRA maakt daarna eenmalig € 10,- aan je over.
Print Friendly, PDF & Email