Angel

Angel bleek echt een engeltje. Een lief teefje van 5 jaar oud dat niet met haar oude baasjes mee mocht verhuizen naar een flat. ‘No dogs allowed’ stond er op het entreebord!

Haar exbaasje benaderde ons met het verzoek te helpen voor haar nieuwe plek te zoeken, we hadden dat niet direct voor handen en dus kwam zij even bij een van onze gastgezinnen. Na 2 dagen werd duidelijk dat Diva in de rouw was, in de rouw om het verlies van haar gezin waar ze als pup was opgegroeid. Zij wilde niet eten, wilde alleen maar buiten wandelen en wilde uiteindelijk niet meer naar binnen. Gelukkig hebben wij adequate vrijwilligers en is dat uiteindelijk wel gelukt. Intussen zochten we naar een gezin waar zij vertroeteld kon worden en dat vonden wij gelukkig in een adoptiegezin wat al lang wachtte op een leuke chow.

Angel werd uit oost België opgehaald en naar het zuiden van Limburg gereden. Daar kwam zij terecht bij ons gezin waarin ook 2 lieve tienermeisjes wonen. Die waren in de zevende hemel over de komst van Angel.

En Angel?………………….. die liet het zich welgevallen………. zij wordt overladen met liefde. Weg met het verleden, op naar de toekomst…….

wachten op Angel
Print Friendly, PDF & Email