Ike

Kleine Ike is bijna 10 jaar en hebben we weggehaald bij een broodfokker die ophield met zijn kennel. Hij heeft daar zijn hele leven in een vieze betonnen hok geleefd, in redelijke eenzaamheid. Werd natuurlijk alleen bij teefjes gegooid als er gefokt moest worden.

Hij is altijd heel erg hard behandeld geweest, toen wij ze ophaalden werd hij ook hardhandig in de bench gesmeten, zonder enig gevoel, zonder enige compassie voor zijn stramheid en zijn leeftijd.

Ike was er niet best aan toe, zijn vacht was zo smerig, stonk een uur in de wind, onverzorgde ogen, oren vol met schurften, twee dikke knobbels achter zijn oortjes van het krabben. Zijn gebit leek bijna volkomen verrot en zou door ons verzorgd worden evenals alle vaccinaties.

Ike is een vreselijk lieve hond die ontzettend dankbaar is dat hij nu niet meer alleen is en mag slapen op een heerlijk kussen.

Ike is inmiddels geadopteerd door zijn gastgezin en ziet er prachtig verzorgd uit, loopt heel erg goed inmiddels en straalt veel liefde en dankbaarheid uit naar zijn adoptiemoeder.

Print Friendly, PDF & Email