Zoe v/h Snowy

Is het geen schatje? 3 Jaar oud is zij, gesteriliseerd en kan met kinderen, katten en andere honden. Karakter is zacht, aardig en lief. Slaapt bij huidig baasje op bed of op de grond. Komt van de broodfokker waar zij met 6/7 maanden is weggehaald. Zij zat alleen in een kooi met een ontzettende vieze vacht. Komt van oorsprong uit Hongarije. Zij moet weg omdat haar huidige baasje naar een appartement verhuist waar geen honden mogen worden gehouden.

Snowy heeft al met 9 maanden een operatie aan haar pootje gehad; haar enkelband was gescheurd, in ieder geval is zij daar aan geopereerd en nu volledig oké, toen bleek helaas wel dat ze in de achterpoten al artrose heeft. Om haar geen pijn te bezorgen krijgt ze daar nu pijnstillers voor. Met deze aandoening is best nog wel een fijn leven te leiden als men daar ook een beetje rekening mee houdt. Traplopen is voor haar dan ook uit den boze. Aan te raden is wel haar een supplement tegen de artrose te geven.

Zoals zo vele Chow Chows heeft zij ook een gevoelige huid en heeft zij voer waar geen vlees in zit maar brokjes met zalm.

Inmiddels is bekend dat Snowy nu Zoë een ernstige vorm van HD heeft en is zij onlangs weer geopereerd aan haar knie, de meniscus. Wij wensen deze lieverd heel veel sterkte toe, evenals haar baasje die er alles aan doet om haar geen pijn te laten hebben.

Print Friendly, PDF & Email