Mister Bones

Onze blauwe Mister Bones, met zijn schattige berenoortjes, heeft ‘dienst’ gedaan als fokreu in een fokkerij maar mag nu met pensioen. Hij is 6,5 jaar en niet gecastreerd.

Wij zoeken voor Mr. Bones een lief en rustig gezin waar voldoende aandacht is voor hem en waar hij een beetje tot rust kan komen. Hij is een onzekere hond en heeft natuurlijk heel erg weinig meegemaakt, hij kent immers alleen het terrein van de fokkerij.

Met geduld zal hij dan ook begeleid moeten worden. Het is daarom ook dat er al een huishond (een chowteefje is een must) aanwezig dient te zijn in zijn nieuwe huis. We vragen expliciet om een al aanwezig chowteefje omdat Mr. Bones een duidelijke voorkeur heeft voor zijn eigen ras. Exfokdieren trekken zich enorm op aan de al aanwezige huishond, van hen leren zij hoe zich te gedragen als een ‘gewone’ hond.

Mr. Bones is een echte chow en heeft wel wat tijd nodig om aan zijn nieuwe gezin te wennen maar als het zover is dat hij vertrouwen heeft, zal hij je overladen met kusjes en knuffels en is hij een ontzettende lieverd.

Het nieuwe gezin moet ‘kat-vrij’ zijn. De ervaring met Mr. Bones heeft geleerd, dat hij misschien niet zoveel heeft meegemaakt maar, dat er aan zijn jachtinstinct niets mankeert. Katten zijn dus geweldig om op te jagen.

Denk je dat je hem een fijn huisje, tijd en veel aandacht kan geven, vul dan gauw het adoptieformulier in. Link hieronder.

https://chowrescue.nl/adoptie-aanvraagformulier/

Print Friendly, PDF & Email