Tijdelijke opvang

Het is een moeilijke tijd, voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen die ziek zijn en tijdelijk niet voor hun hond kunnen zorgen.

Er zijn heel veel alleenstaande mensen die geen adequate opvang voor hun chow hebben. ChowRescue wil daarom de helpende hand proberen te bieden. Let wel, het gaat niet om adoptie of gastgezin zijn, maar echt om tijdelijke opvang tijdens ziekte of immobiliteit van de eigenaar.

Omdat onze geweldige chowcommunity kracht en medeleven uitstraalt, hebben we een databankje opgezet waarvoor mensen zich kunnen opgeven om een mede chow-eigenaar te helpen een vervelende periode te overbruggen. Het is natuurlijk verschrikkelijk als je zonder verzorging voor de hond zit en daarom afstand van je chow zou moeten doen. Dat kan toch anders nietwaar? Ziek zijn is al vervelend en dan ook nog afstand moet doen, betekent dubbel leed. Dat dubbele leed proberen wij wat te verzachten door eigenaar en opvanggezin bij elkaar te brengen die tijdelijk de zorg voor de chow(s) van de zieke kunnen zorgen. Heb je een plekje vrij in hart en in je tuin of op je balkon? Meld je dan aan bij ons. Vele chows en eigenaren zullen je diep dankbaar zijn.

Wij vragen geen bemiddelingsgeld, alleen benzinekosten voor het halen en brengen. Onze organisatie bestaat uit vrijwilligers die alles uit eigen zak betalen.

Een donatie doen aan onze Stichting is natuurlijk altijd mogelijk en zeer welkom.

Heb je hulp nodig? Meld je dan hier aan. We nemen zo snel als mogelijk contact op.

Print Friendly, PDF & Email