Hoolie

Hoolie is de afkorting van Hooligan……… Dat zegt iets he?

Zij is een exmoederdier van 7 jaar dat met pensioen mocht omdat zij een baarmoederontsteking had. Wij hebben haar opgehaald en direct doorgebracht naar de dierenarts die gelukkig de ernst van de zaak in zag en haar meteen heeft geopereerd c.q. de baarmoeder heeft verwijderd.

Nu is zij springlevend en nogal een tantetje. Hoolie is dus van karakter een sterke chow die haar leven in de fokkerij heeft genomen zoals het kwam.

Gelukkig voor haar is daar een einde aan gekomen, wij wensen haar met heel ons hart nog een heerlijke toekomst zodat zij er ook nog van kan genieten om geliefd te zijn, geaaid te worden, kortom affectie te krijgen van haar nieuwe gezin.

Hoolie is een vrolijkerd en een ontzettende lieverd. In het begin zal er rekening mee moeten worden gehouden dat zij echt nog niet teveel prikkels kan hebben, immers, alles is even vreemd. Zij kent en kan natuurlijk niet veel omdat zij altijd heel beperkt heeft geleefd.

Hoolie kan echt niet met katten, konijnen en andere kleine dieren. Kinderen vanaf 14 jaar is geen probleem.

Alvorens te reageren is het wellicht verstandig om even onze eisen te lezen die wij stellen aan haar nieuwe gezin. Als u dat aanspreekt en denkt daaraan te kunnen voldoen dan horen wij dat graag.

Vul gerust een adoptieformulier in. Als dat bij ons binnen is zullen we snel contact opnemen voor een nadere kennismaking.

Print Friendly, PDF & Email