Simba

Het baasje van Simba riep onze hulp in. Hij kan door omstandigheden niet meer voor Simba zorgen. Wij zijn dringend op zoek naar een lief gezin waar hij heerlijk vertroeteld kan worden en een beetje in de tuin kan liggen snurken. Simba zit nu 10-11 uur alleen thuis en dat is echt veel te lang. Het gezin moet echt tijd hebben voor hem. Er kunnen geen poezen leven, want Simba is een echte jager.

Deze mooie lieverd van amper 2,5 jaar oud heeft al het een en ander te verduren gehad.

Hij is aan zijn voorpootjes (arthrose) geholpen en heeft daar injecties tegen de pijn en ontsteking gehad en dat werkt prima. Gelukkig is hij nu pijnvrij en geniet van zijn jaren als jonge hond.

Het zou kunnen dat hij aan patella luxaties geholpen moet worden, maar dat is nu nog niet zeker. We wachten dat af.

Deze medische aandoeningen zijn bekend bij ons en alle daaruit voortvloeiende kosten vallen derhalve ook onder onze verantwoording indien hij nog moet worden geopereerd.

Zijn nieuwe baasjes hoeven zich dus geen zorgen te maken over het bekostigen van de dure operaties, dat wordt allemaal door ons geregeld.

Wil je Simba een beetje vertroetelen neem dan contact met ons op door geheel vrijblijvend het adoptieformulier in te vullen!

Print Friendly, PDF & Email