Simba

Het baasje van Simba riep onze hulp in. Hij kan door omstandigheden niet meer voor Simba zorgen. Wij zijn dringend op zoek naar een lief gezin waar hij heerlijk vertroeteld kan worden en een beetje in de tuin kan liggen snurken. Simba zit nu 10-11 uur alleen thuis en dat is echt veel te lang.

Deze mooie lieverd van amper 1,5 jaar oud heeft al het een en ander te verduren gehad. Hij is al aan artrose in zijn voorpootjes geholpen maar heeft nu toch weer erg veel pijn daar. Wij zijn met Simba naar de SDU geweest en daar hij heeft een scan gehad om te kijken wat er precies aan de hand is. Het blijkt dat zijn gewrichten volkomen versleten zijn en zijn buitenpezen ontstoken. Simba krijgt nu injecties om zijn pijn te verzachten. Het zijn niet zomaar injecties, deze worden ingebracht onder narcose en met behulp van een echo. We hopen echt dat ze helpen en dat hij straks weer een lekker stukje kan wandelen.

Ondertussen zoeken wij voor hem een lief gezin waar hij mag wonen en die hem wil verzorgen, het kan zijn dat hij ook nog aan zijn knieën geopereerd moet worden maar dat is even afwachten.

Het gezin moet echt tijd hebben voor hem. Poezen zijn uit den boze net als andere kleine dieren.

Deze medische aandoeningen zijn bekend bij ons en alle daaruit voortvloeiende kosten vallen derhalve ook onder onze verantwoording indien hij nog moet worden geopereerd.

Wil je Simba weer een beetje op zijn pootjes helpen neem dan contact met ons op door geheel vrijblijvend het adoptieformulier in te vullen!

Print Friendly, PDF & Email