Simba

Simba (10 jaar) is een paar dagen geleden met veel spoed weggehaald uit zijn huis waar hij was achtergelaten en al een hele week helemaal alleen zat.

Zijn baas is opgenomen in een kliniek en zal voorlopig niet terugkeren. Simba leefde met andere dieren (poezen en honden) en kinderen en is een hele lieve hond.

Zijn vacht ziet er verschrikkelijk uit en hij zit vol kleine wondjes, hij stinkt als een otter, de lucht is werkelijk niet te harden. Zo zielig wat zal hij daar een last van hebben.😭

Zijn vacht zal nu eerst verzorgd worden, helaas is de vervilting zo erg dat hij waarschijnlijk geschoren zal moeten worden en zullen we zorgen dat er een dierenarts naar hem kijkt.

Hij verblijft momenteel in een gastgezin waar ze hem de aller beste zorgen geven. Van zodra hij er klaar voor is mag hij naar zijn adoptiegezin.

We zoeken voor dit senioren mannetje vast een fijn huis waar hij alle aandacht krijgt die hij verdient.

Simba is een makkelijke, hij kan dus met andere honden, poezen en is ondanks zijn uitermate slechte vacht toestand een vrolijk ventje.

We willen hem wat rust gunnen na deze ervaring en zoeken een rustig gezin waar hij liefdevol opgenomen wordt, kwalitatief voer krijgt – ipv spaghetti en voedsel van tafel – en flink veel aandacht.

Wie heeft er voor deze arme maar zeer vrolijke lieve kleine chow een warm mandje beschikbaar waar hij weer helemaal op krachten kan komen?

Wil jij hem nog een paar fijne jaren geven?

Vul dan vrijblijvend het formulier in.

Print Friendly, PDF & Email