Baco

Baco is een gesteriliseerd teefje van 3,5 jaar met een rustig karakter, zij is lief, rustig, speels en verder zijn alle karakter eigenschappen van een chow aanwezig 😂

Zij zoekt een fijn gezin dat in een huis met een fijne tuin woont want zij houdt van buiten liggen. Baco heeft graag het rijk alleen, is dat ook gewend maar kan heel goed met andere honden spelen.

Spelen is leuk maar zij kan het niet waarderen als er een andere hond uit haar etensbak eet of te dicht bij een ander voertje komt dat van haar is. Dat maakt dat wij het niet ingewikkeld willen maken en haar beter alleen plaatsen waar zij alle aandacht krijgt.

Wandelen vindt zij heel fijn en als er al een poes in huis is die met mijn honden overweg kan, is dat helemaal prima. Shiva kan prima een uur of 4/5 alleen zijn, meer niet want dat vindt geen enkele hond leuk en chows zijn nu eenmaal heel graag bij hun baasjes.

Heb je interesse in Baco, vul dan het formuliertje geheel vrijblijvend in en we nemen snel contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Print Friendly, PDF & Email