Bella en Kesh

Deze twee ontzettend lieve teefjes hadden we gespot op Marktplaats. Wij namen contact op met de eigenaars en zo werden ze aan ons afgestaan. We hebben ze kunnen onderbrengen bij ons gastgezin van Rosanne omdat we niet meteen een adoptiegezin voorhanden hadden dat beide teefjes wilden adopteren. Het was wel de bedoeling om ze beiden bij elkaar te plaatsen omdat ze al vanaf pup bij elkaar zijn en met name Kesh heel erg aan Bella is gehecht.

Natuurlijk wilden wij die band niet doorbreken en hebben de dames op Facebook gezet met de vraag of er een fijn adoptiegezin bereid was om hen beiden op te nemen. Beide dames zijn exfokteefjes maar absoluut niet zo getraumatiseerd als we ze wel eens binnenkrijgen. Integendeel eigenlijk, ze zijn lief en zeer aanhankelijk.

Gelukkig hoefden we niet erg lang te wachten en diende zich kandidaten uit ons eigen bestand aan. Wat een geluk voor beiden dames dat ze niet gescheiden zouden hoeven te worden. Nu gingen ze samen weg en wonen heerlijk aan de kust. Wellicht dat we ze nog wel eens op het strand tegen zullen komen na jaren en jaren in een schuur te hebben geleefd.

Veel geluk lieve meiden…….

Print Friendly, PDF & Email