Nala en Balou

Ze mochten niet meer thuis wonen deze twee. Waarom? Omdat ze niet aardig waren voor de kleine kinderen. Zij kregen daar hun rust niet en tsja, Balou werd daar chagrijnig van.

Op stel en sprong moest er door ons een gastgezin gevonden worden anders zouden ze verhuizen naar een asiel in de buurt. Dat wilden wij natuurlijk ook niet. Na een belrondje vonden wij een van onze gastgezinnen bereid hen op te vangen. Gelukkig waren zij zo soepel om ze beiden te ontvangen. Er werd snel van alles geregeld en gekocht, immers, dit was niet gepland.

Balou en Nala werden door hen opgehaald. Thuis gekomen bleken het 2 zeer angstige honden te zijn, Balou wilde meteen laten weten niet gediend te zijn van ook maar iets en schroomde niet te happen naar de dochter van 16 jr. Zij schrok daar wel even van maar liet zich niet overmannen door angst.

Nu een paar weken verder, is zij alvast de eerste die het meeste met de honden kan doen. Ze zijn lief, maar nog heel angstig. Kon Nala bij de exeigenaar niet normaal aan de riem buiten lopen, heeft zij dat nu geleerd en is zij bezig om de wereld aan de lijn, te verkennen met……. ja de dochter des huizes! Bravo meiske!!!!!

Balou en Nala hebben zich ontwikkeld tot lieve chows die gewend zijn aan een huiselijk leven. Nala is soms nog wat angstig voor mannen maar met de juiste houding van haar toekomstige baasje zou het goed moeten komen.

Nala is niet gesteriliseerd en Balou niet gecastreerd.

Ze komen los

Eerste dagen, veilig onder de tafel

Print Friendly, PDF & Email