Nala* en Balou

Nala en Balou, 2 chows die met spoed opgehaald werden en gelukkig bij ons gastgezin van Mettina terecht konden – na wat overdenkingen – het want dat was ineens voor hen een flinke overval waar niet op gerekend was. Toch stelden zij zich zeer flexibel op en mochten we Nala en Balou brengen anders was het asiel hun alternatief geweest. Een zeer slecht alternatief overigens want deze twee kunnen niet zonder elkaar. De Corona lockdown maakte dat het gastgezin tijd had om ze te ontvangen en te observeren.

Balou is inmiddels gecastreerd, hij is een vrolijke banjer en af en toe zo blij dat hij helemaal door het dolle is. Nala is nog wat terughoudender maar maakt nog elke dag stapjes vooruit. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot echt vrolijke en heerlijke honden en vinden het zalig om samen te stoeien.

Inmiddels zijn deze twee lieverds klaar voor adoptie. Het liefst zien wij een gezin waar ook wat oudere kinderen aanwezig zijn en die doorgaat met het trainen zoals zij dat in hun gastgezin gewend zijn. Veel geduld en liefde hebben ze nodig, geen dwang en geen agressie, dat hebben ze gehad, dat kennen ze en dat willen wij niet meer voor ze.

Nala is nog niet gesteriliseerd.

Nala en Balou zijn gek op katten, maar dan wel om ze op te jagen, dus beter geen katten en andere kleine huisdieren in hun nieuwe huis.

Grotere kinderen zijn oke

Een tuin om lekker in te stoeien is een must.

Geinteresseerd?

Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op

Nala is gestorven.

15 mei 2017 – 13 februari 2024

Print Friendly, PDF & Email