Luna

Het is ongelofelijk maar waar: Luna werd zomaar door iemand in een park aangeboden met de vraag, wil je deze hond hebben?

Toevallig was deze mevrouw een dierenliefhebber die zich bezighoudt met het halen en laten adopteren van hondjes uit het buitenland. Zij nam onmiddellijk contact met ons op en het ophalen en wegbrengen van Luna werd in werking gesteld. Luna was erg bang, zij is wellicht mishandeld geweest omdat zij soms heel schuw kan reageren op plotselinge handelingen. Ook kwamen wij te weten dat zij bij die laatste eigenaar op het balcon heeft geleefd (honden moeten buiten leven!!). Deze mensen hebben ook toegelaten dat Luna’s vacht volkomen naar de knoppen is doordat kinderen haar hebben geknipt. Zij ziet er niet uit, maar die vacht komt wel weer terug.

Luna woont nu bij een van onze gastgezinnen en leert daar te leven met nog een andere chow maar ook wat het is om liefdevol te worden verzorgd.

Luna is een chow die wij plaatsen bij een gezin zonder andere honden en/of andere dieren.

Verder is zij een hele lieve, vrolijke en aanhankelijke meid van bijna 4 jaar (febr. 2019) die veel te kort is gekomen in haar leven maar die nu aan het ontdekken is dat het leven ook fijn kan zijn bij liefdevolle mensen. Haar gastmama zegt: “’s Morgens als we opstaan krijg ik zoveel kusjes van haar. Het lijkt wel alsof zij nooit een chow heeft mogen zijn”.

Luna heeft dus tijd nodig en heel veel liefde en dan kan zij een geweldig vriendinnetje zijn.

Denk je dat Luna bij jullie een fijn thuis vindt? Vul dan vrijblijvend het formuliertje in

Print Friendly, PDF & Email