Balou

Deze mooie jongen van januari 2018 is op zoek naar een fijn huis. Helaas moet hij weg omdat de baasjes hem niet de aandacht kunnen geven die hij verdient.

Balou (januari 2018) ligt bij voorkeur in de voortuin en heeft heel graag het overzicht. Kijkt graag naar wat er buiten gebeurt.Hij is een waker en is heel sociaal naar mensen toe. Hij is graag op zichzelf. Vrij zelfstandig. Niet heel erg aanhankelijk. Bij het wandelen kan hij trekken. Hij draagt nu een speciaal harnasje waarbij hij uit zijn evenwicht geraakt als hij te hard trekt. Hij doet graag aan pootje baden. Ga je mee Balou met ‘zwemmen met chows’? Gauw een nieuw baasje charmeren.

Met kinderen is hij OK. Maar met poezen NIET. Hij wil heel graag spelen met andere honden maar velen houden niet van hem. Met een andere chow uit zijn huidige buurt gaat het wel heel goed. Meneertje houdt het dus liever bij zijn eigen soort😂. Hoe leuk zou het zijn als hij een chowvriendje krijgt😊. Dierenarts en Trimmer OK. Bij de laatste vinden ze hem een gemakkelijke hond. Hij is vroeger 2x chemisch gecastreerd. Maar dat is uitgewerkt. Net als zo vele soortgenoten heeft ook Balou tijdens de zomermaanden last van hotspots en zit dan aan de apoquel. Dat moet dan ook in de gaten gehouden worden.

Ook al een beetje verliefd op deze mooierd? Vul dan vrijblijvend het adoptieformulier in en we nemen snel contact met je op.

Print Friendly, PDF & Email