Dunja v/h Molly

Zij zat 5 jaar opgesloten in een kennel en heeft nooit de liefde van het gezinsleven gekend terwijl zij zelf zo’n ontzettende lieve chow is. Doodziek was zij en haar vacht helemaal vervild. Dunja werd opgemerkt door een chowliefhebster en onmiddellijk uit de kennel gehaald. Zij is meteen naar de dierenarts gegaan en het bleek dat ze een longontsteking had. Nu is zij helemaal genezen en zoeken wij een heeeel goed gezin voor haar waar veel liefde, tijd en geduld is. Dunja is niet gek met mannen, tenzij het een zachtaardige man is, dan durft zij zich wel openstellen.

Dunja is een ontzettende knuffelkont die de hele dag knuffels wil, daar moet je tijd voor hebben, dat moet je haar willen geven.

Omdat zij haar leven lang in een kennel heeft gezeten kan zij soms binnen nog een plasje doen, maar dat is niet zo gek als je dat nooit hebt geleerd. Dunja is een slim chowmeisje dat snel door zal hebben wat het betekent om zindelijk te zijn. Daarom willen wij ook graag dat zij in een huis met een lieve familie maar ook met een tuin komt te wonen waar zij de zindelijkheid kan leren.

Denk je dat je Dunja zo’n plekje kunt bieden, vul dan geheel vrijblijvend het formulier in.

Print Friendly, PDF & Email