John

Hij is een leuke, lieve kleine leeuw (2018) en lekker eigenwijs, je kunt echt 10 min mijn naam roepen en hij negeert je gewoonπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚, “ik kom wanneer ik klaar ben met wat ik aan het doen ben. Dus ff geduld aub”. Maar hij is wel een chow he!!

John is een exfokreu die met pensioen mag, yeahh, hoe fijn is dat! Op de foto kun je zien dat hij aan de boven/zijkant geschoren is omdat hij daar onlangs een hotspot heeft gehad.

Als zijn vacht goed verzorgd wordt en hij goed eten krijgt, zijn we denk ik al een heel eind in het stoppen van die vervelende en pijnlijke hotspots.

Zijn nieuwe huis moet er eentje zijn waar hij alle aandacht krijgt en waar hij goed verzorgd wordt, met kwalitatief goed voer. Daar mogen andere teefjes aanwezig zijn, geen probleem, gezellig juist. Maaaaar hij kan niet met andere reuen, hij was altijd de ‘leeuw met zijn leeuwinnen’. πŸ˜‰πŸ˜‰

Verder dient er een tuin aanwezig te zijn, John kan niet op een appartement.

Het zou geweldig zijn in een gezin terecht te komen waar tijd, aandacht en liefde voor hem aanwezig is.

Geen kleine kinderen, wel de wat grotere, die snappen dat hij ook rust nodig heeft na een hectisch leven.

Geen katten, echt nietπŸ€”.

Voorlopig is dit mijn enige foto 😊

John heeft altijd in een kennel geleefd en is dus niet veel gewend qua buitenwereld, daar moet hij natuurlijk aan wennen en moet begeleid worden om de wereld te ontdekken. Wij bieden de adoptanten van exfokdieren altijd een uitgebreide begeleiding aan, totdat het moment dat alles duidelijk is, maar dan nog kan er altijd een beroep op ons worden gedaan, net zolang als de chow leeft.

Interesse in deze leuke kleine vent?

Vul het formulier in en we nemen snel contact op

Print Friendly, PDF & Email