Teddy en Muffin

Teddy (rood/blond) en Muffin (zwart). 2 Hele lieve sociale chowmeisjes van bijna 3 jaar. Gevaccineerd maar niet gesteriliseerd! Hun baasje zoekt een hele goede nieuwe familie voor ze omdat zij gaan verhuizen naar een warm land waar zij niet echt zullen gedijen.

Het is de bedoeling dat ze absoluut samen blijven omdat ze zeer aan elkaar zijn gehecht en hun hele leven al samen zijn. Het zijn twee relaxte en vriendelijke chows, eens ze op hun plekje zitten.

Wat grotere kinderen in hun nieuwe gezin is geen bezwaar, vinden ze zelfs leuk. Ondanks dat het hele lieve zachtaardige chows zijn weten we niet of zij met katten kunnen.

Zij houden erg van ‘tuinhangen’ als ook van korte wandelingen. Muffin heeft een beetje last gehad van haar huid maar dat gaat nu veel beter omdat ze hypoallergeen voer krijgt. Chows kunnen nu eenmaal gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Teddy heeft nergens last van. Heb je na het lezen van deze info interesse in, neem dan contact op, of vul dan vrijblijvend het formulier in en dan wordt er contact opgenomen om eea eens door te spreken.

Print Friendly, PDF & Email