Luna (gereserveerd)

Ik ben Luna 2 jaar, niet gesteriliseerd en ben op zoek naar een ander huisje. Ze zeggen dat ik een geweldige lieve hond ben voor de eigen mensen, maar ja, chow he, dat weten jullie! Vreemden houd ik dan ook maar even op een afstandje.

Ik ben een heel actief hondje en heb veel beweging nodig, mijn nieuwe gezin moet voldoende tijd voor mij hebben om met mij te gaan wandelen. Mijn speelsheid vraagt om een speels vriendje in mijn nieuwe gezin want ik hou ontzettend van lekker spelen en rennen. Je snapt………. een tuin is dus broodnodig voor mij en een appartement uit den boze.

Met andere honden kan ik prima overweg net als met kinderen maar die moeten mij niet opjagen, dus de oudere zijn wel oke.

Mijn baasje vindt ook dat ik heel eigenwijs ben (😊), ik doe graag waar ik zin in heb maar je kunt me verleiden met een voertje en of eten hoor! Als je mijn leeftijd hebt gezien dan snap je dat ook, yes ik ben nog in mijn puberteit. Het voordeel is dat je me nog van alles kunt leren, want dat vind ik leuk.

Maar bij jou zitten om geknuffeld te worden, daar loop ik niet voor weg want daar hou ik ook van.

Ik ben verder helemaal gezond van lijf en leden.

Zo, nu jullie dit allemaal van mij weten wil ik nog wel ff benadrukken dat ik alleen word geplaatst bij andere honden, want alleen zijn daar hou ik niet van.

Katten, kippen, konijnen etc. daar heb ik niks mee, ja leuk om achteraan te zitten, maar vriendjes mee worden: ooh nee! Mijn jacht-gen wordt onmiddellijk geactiveerd en ik jaag er op los.

Goed, denk je dat het ziet zitten met mij?

Dan weet je wat te doen he? Formuliertje invullen!

Print Friendly, PDF & Email