Baily

Deze mooie dame zoekt een nieuw gezin. Zij is 5 jaar oud en nog niet gesteriliseerd en zoek een fijn rustig gezin waar zij mag wonen. Als er al grotere kinderen zijn is dat prima maar geen kleintjes, daar kan zij niet zo goed meer tegen, zij houdt wel van een beetje rustige omgeving, daar komt zij ook het beste tot haar recht.

Als er al andere kleine honden in het nieuwe huis aanwezig zijn is dat prima maar zij heeft het niet zo op grotere honden. Toen zij nog heel klein was had zij een moeder die haar steeds beet, onduidelijk is waarom maar wellicht komt het daar vandaan.

Haar gezondheid is uitstekend, wel heeft zij afgelopen mei een nestje gehad en daar moet haar vacht nog een beetje van bijkomen. Maar dat is het enige eigenlijk. Zij is volledig gevaccineerd.

Zij zoekt een fijne tuin met de daarbij behorende verzorging in een 5⭐️ huis, zonder poezen of iets wat daar op lijkt want zij is fel op die wandelende haarballen en schaamt zich er niet voor om ze te pakken en te verwonden.

Verder is zij een hele lieve en mooie chow, dat kun je zien op de foto’s.

Zij kan best een paar uurtjes alleen zijn maar natuurlijk geen hele dagen, dat vindt geen enkele hond fijn. Zij zijn graag bij hun baasjes😊.

Weet jij of ben jij zo’n 5⭐️ gezin dan komt zij graag bij jou wonen.

Wel eerst even het adoptieformulier invullen als je nog niet bekend bent bij ons.

Print Friendly, PDF & Email