Beer

Grrrrooommmmmm, grooommmmm, brulllll, brullll,

Hier ben ik: de Beer is los!!! Hoedt je voor dé Beer………

Nou ……………. zo erg is het echt helemaal niet met mij hoor, integendeel zelfs. Ik ben een hartstikke lieve zwarte chowberenmeisje net 2 jaar oud geworden en nog niet gesteriliseerd. Mijn gezondheid is perfect, geen narigheden. Alle vaccinaties zijn ook in orde en nog nooit een operatie gehad.

Ik ben op zoek naar een leuk, vooral liefelijk en fijn gezin maar ik mag wonen en die voor mij willen zorgen. In dat gezin mogen kinderen zijn mits zij weten hoe met mij, een chow chow, om te gaan, een al wat ouder en rustig kind zou goed zijn. Nou dat doet deugd he? Behalve dat ik de rustige kinderen wel kan hebben, ben ik opgegroeid met poezen!! YEAHHHH hoor ik jullie al roepen, eindelijk een chow die met poezen kan. Met poezen wil ik graag spelen, ook buiten, dus wees daar alert op als je met mij een stapje in de wereld aan het zetten bent.

Ik wil wel heeeeel graag dat er in het gezin ook een andere hond is die met mij kan spelen, want daar ben ik dol op, ik kan dus heel goed functioneren in een roedel en heb dat ook eigen wel nodig.

Mijn karakter wordt omschreven als, lief, simpel, sociaal en zachtaardig, nou wat wil je nog meer! Klim in dat toetsenbord en vul het formulier in. Laat deze kans om mij te krijgen niet aan je voorbij gaan. Nou, verder kan ik gewoon in de auto en oooh ja, bijna vergeten: mensen die met mutsen en/of bivakmutsen lopen mijd ik, die vind ik echt doodeng! Maar ja, dat snappen jullie toch he, als je zelf een open boek bent.

Print Friendly, PDF & Email