Darcy (gereserveerd)

Dag lieve mensen, Ik ben ook een exmoeder (6 jr oud) en kom uit dezelfde horrorfokkerij als mijn vriendinnen Lucy en Nami. Ook ik ben doodsbang voor alles en iedereen. Maar ik zie ook hoe Lucy en Nami geweldige vorderingen maken dus ik heb goede hoop dat ik ook daar kan komen met de juiste begeleiding van een gastgezin dat mij rust gunt en liefde geeft, mij laat zien dat niet alle mensen zo slecht zijn als waar ik vandaan kom. Daar waar zij onze kinderen wegroofden en verkochten, ons fokteefjes slecht behandelden alsof wij geen gevoel hebben, ons verwaarloosden en misbruikten.

Die tijd is voor ons nu wel voorbij gelukkig, maar zovelen zitten er nog vaak onder erbarmelijke omstandigheden.

Ik ben nu overgedragen aan de mensen van ChowRescue die hopelijk een gezin voor mij kunnen vinden waar al een lieve stabiele eigen hond woont die mij onder zijn/haar hoede kan nemen en leert weer vertrouwen te krijgen. Waar ik nu ben merken ze op dat ik met een andere hond min of meer naar buiten durf, er zit al wat progressie in. Het rustige gezin waar ik graag zou willen wonen en groeien heeft geen kleine kinderen, wat grote kalme mag, heeft een fijne tuin met misschien wel een plekje waar ik kan schuilen voor de regen ingeval ik de eerste dagen niet binnen durf te komen, is bereid mij met veel geduld op te vangen en te socialiseren.

Ik weet dat er zulke lieve gezinnen bestaan 😊, willen jullie mij helpen zoeken ajb door dit heel veel te delen zodat ik snel in een fijn huis aan de rest van mijn leven kan beginnen?

En als jij mij wilt helpen, vul je dan vast het formulier in? Dan nemen de mensen van ChowRescue snel contact met je op om je verder te informeren.

Print Friendly, PDF & Email