Leia (gereserveerd)

Ik ben Leia, nee niet de prinses uit StarWars🛸👽, een gewone 3 jarige prinses zeg maar😜. Eentje die nu ook van het leven mag genieten.

Ja, ik ben een exmoeder. Nog niet zo heel lang geleden heb ik puppy’s gehad en nu mag ik eruit!!

Mijn vacht moet nog wel een beetje bijtrekken natuurlijk.

Ik heb een aantal aardige karaktertrekjes, werd er gezegd, die mij hopelijk aan een lief baasje helpen. 😉.

Hou je vast, hier komen ze:

Ik ben een lief, rustig meisje dat erg van knuffelen houdt. Ik ben gék op geaaid worden, als ik maar aandacht krijg. En ja echt ik kan ook al netjes aan de riem lopen en wandelen. Goed hè!

Natuurlijk zal ik niet meteen tegen iedereen aanspringen, zover ben ik nog niet maar als ik jou vertrouw kun je mij heel makkelijk benaderen zodat we samen kunnen spelen en wandelen.

En zo kun je me natuurlijk ook nog veel dingen leren.

Het zou wel geweldig zijn om ook een vriendje of vriendinnetje te krijgen, die mij nog veel meer normale huiselijke dingen kan leren.

Heb je ook een tuin? Oké, dat is fijn want ik moet er echt zo nu en dan ff uit. Je weet wel hè, chowdingetje! 😂

Poezen? Goh, ja nou, ik weet het niet. Kan me niet herinneren dat ik daarmee heb geleefd, geen actieve herinnering aan zeg maar😂😂. Mijn collegaatjes die mij hiervoor zijn gegaan kunnen met poezen maar voor mij weet ik het echt niet. 🤔

Kinderen? Ja denk het wel maar zeker niet van die kleintjes, dus de grotere vanaf 12 jaar zou wel kunnen. Ze moeten wel kunnen begrijpen dat ik nog geen gewone huishond ben, ik ben aardig op weg, maar ben er nog niet.

Zo, nu weten jullie alles van mij 😊 en als jullie nu een formuliertje invullen om mij te leren kennen, dan weet ik ook iets van jullie😀.

Helpen jullie mee zoeken door te delen ajb? 🙏

Dankjewel

Print Friendly, PDF & Email