Loena

Loena, exmoederdier en 6 jaartjes jong. 6 Jaren ook doorgebracht in een smerige kennel met slecht eten en met maar 1 doel voor ogen van de eigenaren: zoveel mogelijk puppies werpen. En dat heeft ze gedaan. Zij heeft veel nestjes gehad. Toen die kennel ophield te bestaan werd zij overgebracht naar een andere broodfokker. Daar heeft zij nog een half jaar gezeten voordat zij met een welverdiend pensioen mocht en wij haar mochten ophalen.

Ons gastgezin in Belgie heeft haar opgehaald om haar meteen naar Nederland door te brengen, naar haar adoptiegezin. Maar na haar bekeken te hebben heeft zij besloten rechtstreeks naar de dierenarts te rijden. Loena is helemaal kaal geschoren, had een huidziekte met wondjes, oormijt, schurft en een flinke liesbreuk. De dierenarts heeft haar toen 4 dagen quarantaine voorgeschreven. Geen contact met de andere honden wegens besmettingsgevaar. Na een aantal iso betadinebaden is haar huid een stuk beter geworden.

Na de quarantaine is zij naar Nederland getransporteerd waar zij liefdevol is opgevangen door haar adoptiegezin dat een ruime ervaring heeft in het opvangen van honden met een rugzakje en veel kennis van de chows heeft.

Loena heeft veel geluk dat zij weg mocht, zij mag nu een chowwaardig bestaan gaan leiden met veel liefde, aandacht en kwaliteitsvoer.

Print Friendly, PDF & Email