Myra v/h Muis

Muis (10 oktober 2017) is een hele lieve, aanhankelijke knuffelchow. Zeg nou zelf, dat komt echt niet zo vaak voor. Zij komt gezellig bij je op de bank zitten én als het even kan ook op schoot, ze houdt ervan!

Zij is reuze aardig voor poezen en kleine hondjes maar niet voor de wat grotere honden en kleine kinderen. Oudere kinderen kan dan weer wel. Zij is niet gesteriliseerd. De huidige eigenaar heeft Muis 2 jaar geleden overgenomen van een familielid. Deze had Muis op zijn beurt via een broodfokker die haar een spuitje wilde geven omdat ze een misvormd pootje heeft. Ze heeft hier overigens geen last van, behalve wanneer ze op een harde ondergrond loopt dan kan ze haar kussentjes verwonden. Muis heeft vooral problemen met grote honden en reageert hier heel heftig op. Ze leeft nu met een grotere Keeshond en een Mechelaar. Zij zou ook fel op andere chows reageren. Ze wandelt heel graag en houdt ervan om zowel binnen als buiten te zijn.

Wonen in een appartement met groot balkon en lift zou kunnen als er maar genoeg kan gewandeld worden.

Muis kan slecht tegen heel veel en bepaalde prikkels. Het geblaf van de keesjes en een drukke stadsomgeving kan ze heel moeilijk handelen.

Print Friendly, PDF & Email