Sya v/h Lenne

In verband met het sluiten van mijn huidige woonplek/hok/stal, zoek ik een chowvriendelijk gezin dat mij de tijd en ruimte biedt om nog wat jaartjes in een fijne liefhebbende omgeving door te brengen. Ja, ik was een fokteefje😔, dat heeft veel impact gehad op mijn karakter. Ik moest heel veel toelaten tegen mijn zin. Daarom zoek ik een fijne plek waar ik maar gewoon mag zijn, waar geen eisen gesteld worden, waar ik tot rust kan komen, niks hoef en niks moet. Waar ik kan leren dat er echt nog wel goede mensen zijn die ook begrijpen dat een dier gevoel en emoties heeft.

Ik hoef geen luxe leventje, ben ik ook niet gewend, slechts een gezin met begrijpende en invoelende mensen die mij op weg willen helpen.

De enige must is dat er ook nog een of meer honden aanwezig zijn want daar word ik echt vrolijk van, dat geeft nog een beetje kleur aan mijn leven.

Ik weet dat er mensen zijn die ons soort uitgebuitte honden nog een warm plekje geven, ons helpen en verzorgen.

Natuurlijk is een appartement geen optie, zou ik echt doodeng vinden, daarom een fijne tuin, hoeft niet heel groot te zijn maar waarin ik lekker kan liggen. Poezen kunnen en mogen er ook zijn.

Voor mij geldt: geen plek, géén toekomst en ik ben nog helemaal niet echt oud, 7 jaar en kan nog best een fijn aantal jaren mee maar ik ben gewoon alleen doodsbang. Rust en regelmaat bij een gezin dat hart heeft voor ons exfokteefjes, zullen mij goed doen, dat is echt al zo vaak gebleken bij mijn ‘collegaatjes’. 😔

Print Friendly, PDF & Email