U-Milou

Ik ben U-Milou, een prachtig teefje van 3 jaar en niet gesteriliseerd. Ik ben een lief en pittig meisje, lekker speels en ben op zoek naar een fijn huisje met een tuin en daarin een leuk speelkameraadje van het mannelijke geslacht maar mag ook van het vrouwelijke, beiden mag want ik ben niet zo moeilijk.

Mijn gezondheid is oke, geen ernstige ziektes, geen operaties etc. gehad. Wel een neiging naar wat allergische reactie op bepaald voer. Maar jullie chowkenners, weten dat van ons ras toch?

Verder vindt mijn baasje mij een typische chow met dito karakter (is dat nou een complimentje of juist niet?🤔😅). Ik ben aardig voor iedereen, behalve ……. Ja je raadt het al: Katten, kippen en ander klein spul, tsja dan treedt mijn jachtinstinct in werking!!!

Met grotere kinderen kan ik ook prima door de bocht maar kleintjes ben ik niet gewend. Natuurlijk ben ik ook altijd in voor een gezellig autoritje om ergens naar toe te gaan.

Samengevat ben ik eigen een heel makkelijk meisje met voldoende pit en typische chowtrekken die op zoek is naar een fijn nieuw gezin dat voldoende tijd heeft voor mij en heel veel van mij gaat houden om de simpele reden dat ik het waard ben (hmmm, zoals elk huisdier🙂).

Je weet wat te doen als je wilt dat ik bij je kom wonen he? Gewoon formuliertje invullen!

Print Friendly, PDF & Email